1. des. 2010

Julens minnebok...


I flere år har mamma notert flittig i Julens minnebok... Og jeg tenkte derfor at når jeg og min lille familie skal begynne å feire jul for oss selv, ja da skal jeg også ha en slik...
Jeg begynte rundt juletider i fjor å lete etter den - hos mange bokhandlere var vi å spurte, og flere steder på nettet lette vi men ingen hadde den... Men etter lang tids leting dukket den endelig opp i en nettbutikk og jeg fikk sikret meg et eksemplar!!


I boken skriver du om juleforberedelsene, og dag for dag i desember...
Årets julegaver og julekort..
Om julefeiringen, julemiddagen, og været (selvfølgelig)...
Du kan skrive om julens selskapeligheter, gjestene kan skrive hilsener og bilder fra julen kan settes inn... Det er også rom for juleoppskrifter, minner fra året som har gått, og en huskeliste for neste jul... Men andre ord dekker den det meste :)


Jeg gleder meg masse til å begynne å skrive i den -
har du en minnebok/ huskeliste-bok for julen???

3 kommentarer:

 1. åh for en herlig bok, sånn har jeg sett etter også. Jeg har en sånn i feriebok, veldig kjekt! Tror du du vil dele med meg hvor du fikk kjøpt en sånn?

  Klem klem

  SvarSlett
 2. jeg blir helt rørt når jeg ser den boken. . . Jeg hadde en sånn som jeg, enkelt sagt, ikke har lengre. Men jeg skulle mer enn gjerne kjøpt en ny. Kan du være så søt at du forteller hvor du kjøpte den?

  SvarSlett
 3. Denne boken kan kjøpes på Rødskog Art sine hjemmesider ihvertfall. De gir også ut kalendere hvert år med samme typer illustrasjoner.. Jeg kjøper de hvert år! www.rodskog-art.no

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Håper du kommer tilbake igjen :)