5. jun. 2010

Inderøy: Jostu

Nå er vi da hjemme i trøndelag, nærmere bestemt Inderøy :) Kjøreturen opp gikk veldig bra - Lillemann sov for det meste :) (:

Her på Inderøya er det masse spennende tilbud og jeg tenkte derfor å vise dere en del av disse mens vi er her :)
(Inspirert av Guttemamma som hadde en presentasjon av ulike interiørbutikker i Drøbak...)

Først ut er Jostu...
Deres facebook-profil finner du her...Jostu er en bedrift underlagt Flyndra AS.
"Flyndra kan tilby varierte og meningsfyllte arbeidsoppgaver for mennesker med ulike behov for arbeidstilpassning og arbeidspraksis. Verdsatt sosial rolle står sentralt i bedriftens ideologi. Bedriften arbeider målbevisst med å sette mennesker inn i attrektive roller med arbeidsoppgaver lokalsamfunnet har bruk for, som er meningsfyllte og verdsatt"

Jostu produserer blant annet egne stearinlys, kunst og håndverksprodukter. I tillegg har de masse andre interiør- og gaveartikler til salgs...

De fører merker som f.eks Marimekko, Madame Stoltz og Rice...

På Jostu finner du lys i alle varianter... Du kan bestille de farger og størrelser du ønsker, eller f.eks ta med deg barna og lage lys selv... (Bildene er lånt fra deres facebook-side)

I dag kjøpte jeg lys og en kurv fra Madame Stoltz... Men må nok dit en tur til i løpet av uka... De har flyttet inn i nye, lyse og litt større lokaler nettopp, og de har fått det kjempefint! Anbefaler alle turen innom hvis dere er på disse kanter :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Håper du kommer tilbake igjen :)