27. mai 2010

Den store dagen...

På søndag samlet vi familie og venner for da ble Ludvik døpt... Vi valgte å ha dåpen i pinsen siden mange kom reisende, og da kunne de være til mandag siden det var en helligdag også... Vi hadde huset fullt med overnattingsgjester - men det var bare koselig :)

Fargene på bordet gikk i hvitt og blått... Som jeg viste i et tidligere innlegg sydde jeg linhjerter med navn til bordkort - disse ble kjempefine og gjestene var veldig fornøyde med at de fikk disse :)
Siden min mann er svensk syntes jeg det var riktig at dette også skulle synes i pynten og derfor kjøpte jeg Dalahester som stearinlysene sto i, mens den store bare var til pynt... Den bestilte jeg på bloggen Handmade by M - kjempefine Dalahester til alle anledninger får du her, og de kan også være en morsom gave...
"Programmene" du ser øverst på bildet er ingen sanghefter - fordi våre familier ikke er noen gode sangere ;) - men faktaopplysninger om maten gjestene fikk servert... Vi serverte nemlig typisk trønder-mat - Inderøysodd med skjenning og ingefærøl!! Spennende vri syntes vi da :)

Stemorsblomstene var en del av bordpynten - jeg tok nemlig å plantet dem i kaffekrus... Ble utrolig stilig :)


Kaken bestilte jeg hos Samson... Han er så søt og bare til å spise opp!! :)


Hedersgjesten måtte ta en dupp i ny og ne - det tar på å være midtpunkt :)

Snart helg igjen jenter!! Kos dere :)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dåpsbarnet! Kjempe søt da....

  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått, så flott bord! og hesten var jo skikkelig søt. Ser at dere hadde nesten like bordkort som vi hadde i bryllupet vårt. (:

  Ostekake på browniebunn hørtes herlig ut.. det må jeg teste en dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei ♥

  Gratulerer da ♥

  Kjempekoselig at du vil delta på min give away :))

  Ønsker dej en herlig helg!!

  Klem ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Håper du kommer tilbake igjen :)