20. jan. 2011

Hvor lagrer du idèene og henter inspirasjon?


Jeg har laget meg en bok hvor jeg har delt inn i forskjellige kategorier, som f.eks de ulike rommene i huset, DIY, ordning&reda, oppskrifter osv...


I løpet av ett år kjøpes veeeeldig mange interiørblader og veldig mye av det jeg ser og leser vil jeg jo beholde og lagre... Og ikke minst finne lett tilbake til når jeg lurer på noe, f.eks tips til fliser på badet når det en gang skal pusses opp...
Så nå klippes det ut, limes under riktig kategori og voila - enkelt å finne tilbake :)


Som regel skriver jeg på/ved bildene hvis det er noe jeg skal huske, f.eks hvor tapeten eller flisene er fra... eller hva det er på bildet jeg synes er bra og greit å huske, f.eks plassering av lamper... eller jeg kan supplere med mine egne tips, ideer og tanker :)
Moro å lese i både for meg og andre!!

Hvor lagrer du ideene??

6 kommentarer:

 1. En slik bok har jeg tenkt mange ganger at jeg skulle lagd meg, men det blir jo aldri til at det skjer. De fleste inspirasjonsbilder finner jeg på nett og lagrer i en egen fil på pc'en.
  Men ettersom dataen min har kræsjet 2 ganger så er det jo ikke så mye igjen av det..
  Takk for tipset!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Så kjekt med tips. Jeg tror jeg aldri hadde kommet på det av meg selv...

  Jeg klipper ut ting jeg liker og limer inn i en bok, men det er mer sånn for inspirasjon...

  Kjekt at du deler :-)
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempesmart å lagre de på ett sted. Har ikke kommet så langt som deg, men har jo problemet med at jeg tar vare på alle blader jeg kjøper siden det alltid er et lurt tips eller noen fine bilder der... Tar nok plass kan man si...:)

  Klem Kaja:)

  SvarSlett
 4. Så lurt! Jeg henter mye inspirasjon fra blader og bøker, og blogger selvsagt, men det lagres kun i et overfylt kaotisk hode - mitt eget, ja - så det er ikke like enkelt å finne tilbake til alle ideene. Kanskje på tide å lage et par sånne bøker, ja!!

  Klem!
  Flott boktips under - og med ZanZ også!! Kult!

  SvarSlett
 5. Hei
  Kom over bloggen din her nå, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Jeg skulle ha gjort slik som du har gjort for leeeenge siden, og nå gruer jeg meg til å begynne, for det er så mye! :) men etter dette innlegget er det vel bare å hive seg rundt å begynne :)) Har utallige magasiner oppe, og så har jeg utallige bilder lagret på datan - også der skulle jeg vel ha ryddet litt opp :)) Takk for inspirasjon :) La meg til som følger også, håper det går fin? - ta gjerne en titt innom meg også hvis du har lyst :) Ønsker deg en flott uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Kjempelurt med en slik bok. Jeg begynte også på en, men jeg må lage meg en mer oversiktlig og detaljert så det er lett å finne frem, og ikke minst gjennomføre klippingen og limingen..

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Håper du kommer tilbake igjen :)