2. aug. 2010

Panduro outlet

Vi var en tur over grensen i sommer. Jeg hadde nemlig lyst til å ta turen til Ullared, 30 minutter fra Gøteborg - til det kjøpesenteret det har vært tv-serie om... Grunnen til at det har blitt så populært er at det er utrolig lave priser på varene fordi de kjøper direkte fra forhandler... Det er en av Sveriges største turistattraksjoner, og kun flyplassen Arlanda har flere p-plasser enn Gekås (Senteret heter Gekås, stedet heter Ullared)... Til tider står folk i lange køer bare for å komme inn...
Det var heldigvis ikke SÅ mye folk når vi var der, men det var mer enn nok... Vær forberedt på å bli påkjørt x antall ganger av overivrige kunder med fulle handlevogner... Og jeg ble vel ikke så imponert - det vil si - det var mange ting som var veldig billig, og det er moro å ha vært der, men jeg skjønner ikke de som legger ferien sin dit... (kjøpesenterert har nemlig campingplass i tilknyttning til seg)...

Derimot ble jeg hoppende glad når jeg så de hadde en panduro outlet der!!! Alt i butikken til sterkt reduserte priser, og det var en ganske stor butikk faktisk!! Jeg kasta meg over stoffhylla og kjøpte massevis av Tilda-stoff :) 59.- pr meter i svenske kroner - det er billig det!!
Heretter, hver gang vi skal ned til Skåne hvor husbonden er fra, så blir det et stopp her - bare 30 minutter fra Gøteborg :)

1 kommentar:

  1. Har sett serien på tv.. tror de som er med er gale ;P, men kan tenke meg at det sikkert er noen gode kupp der. Skulle gjerne vært med til den Panduro butikken i allefall ;).

    Klem Madelén

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg!! Håper du kommer tilbake igjen :)