12. mai 2014

Facebook Give Away

De fleste av oss er glade i å lage mat og har sikkert mange oppskrifter forskjellige plasser. Noe henter du fra nett og skriver ut, og andre får du via venner og skriver ned på papir. Hva med å samle oppskriftene på en plass i en fin bok?

På vår facebook side, kjører vi nå en konkurranse hvor vinneren får en fin oppskriftsbok. Lik og del bildet, så er dere med på trekkingen som gjøres imorgen!


På lørdagene hjemme hos oss spiser vi ofte tapas, hva er vel bedre enn mye småretter av det man liker aller best? Da blir det selvfølgelig mye skåler og tallerkener på bordet. Ekstra hyggelig blir det når det ser litt penere ut en til vanlig hverdag. For eksempel så har vi i nettbutikken mange fine skåler og fat i Castel serien. her er noen eksempler, og alle kan bestilles her.







8. mai 2014

Kort til alle anledninger

I disse dager er det sikkert mange som planlegger bryllup, konfirmasjon eller lignende høytider. Og for gjestene, så er det selvfølgelig gavene som må planlegges og ikke minst et fint kort i tillegg. Vel vi har begge deler i nettbutikken.

Det finnes masser med gaver til liten og stor, spesielt for de med interiør interesse. Og vi har et stort utvalg med fine gratulasjons kort som passer til alle anledninger. Hele utvalget finner dere ved å klikke her. Noe av utvalget kan dere også se her.







Er du en av de som planlegger selve anledningen, hva er vel bedre enn litt morsomme servietter, alle våre servietter finner dere her.




Helgen nærmer seg, og derfor benytter vi anledningen til å ønske alle lesere en riktig GOD HELG!

7. mai 2014

Ikke lenge igjen til 17. mai!

Nå er det bare litt mer enn en uke igjen til det er tid for å feire 17. mai. Været er vel mildt sagt av den usikre typen for tiden. Da kan det være lurt å få håret til å sitte ekstra på plass med hjelp av noen søte spenner eller sløyfer til de små. Vi har veldig mange forskjellig fra vår norske leverandør Den Lille Prikken Over I'en. Disse bestilles i nettbutikken, og vi sender seinest dagen etter slik at det er store muligheter å fortsatt rekke å få dette sendt hjem før den store dagen skal feires med pølse og is!

Her er noen eksempler på vårt store utvalg. Hele utvalget finner dere her. Sløyfene er utstyrt med antiskli slik at de sitter fast, og håret holder seg pent gjennom hele dagen!






Da satser på at finværet melder seg igjen til den store helgen som straks kommer. Også vil vi til sist minne om at vi holder butikken vår på Flateby åpen imorgen 17-20 og lørdag 11-16. Velkommen innom for en hyggelig handel. Nettbutikken er selvfølgelig alltid åpen!