30. apr. 2010

♥♥

Har blitt litt hekta på å lage hjerter etter at jeg snart er ferdig med 35 (!) "bordkort" :)
(Har nemlig lagd slike med navn til dåpen som bordkort...)

29. apr. 2010

Pågående prosjekter...

Alltid har jeg (og også mannen min...) mange prosjekter gående - samtidig... Er vel sånn det blir når man har et stort hus og mange kreative ideèr :)

I og med at vi fikk et stort prosjekt for noen måneder siden - nemlig Lillemann :) har mange små prosjekter blitt satt på vent, men nå er vi i gang igjen...

2 hyller skal males hvite, og få nye knekter fra Linnea's hage...

En krakk skal få hvite føtter, mens jeg på setet skal stifte fast stoff...

Settekassa skal males hvit og få papir i bunnen fra Tilda-serien...

Jeg gleder meg til tiden jeg kan sette av til slike prosjekter - og når man har en liten krabat i huset får man bruke tiden effektivt når man først kan :) Når prosjektene er fiks ferdig skal jeg vise dem frem..


28. apr. 2010

Planene for helga er lagt...

I helga skal det prøves ut nye oppskrifter fra disse bøkene... Så utrolig mye fristende :)



27. apr. 2010

Kort og godt :)

Mai er den store konfirmasjonsmåneden - og jeg synes det er moro å lage personlige kort til de vi skal gi gaver til...

Viktig med påfyll når man jobber :)

25. apr. 2010

Home & Cottage

I går var vi på lunsj hos noen venner av oss - posjerte egg med bacon, skinke og hollandaisesaus servert på brioche - det kaller jeg luksuslunsj det :) Smakte fantastisk ja!!

Etterpå var vi nede i Bogstadveien på markedsdager i det herlige vårværet.... Naturligvis ble det en stopp på Home & Cottage :) Er ikke mulig å gå derfra uten et lite innkjøp...

Ha en flott søndags formiddag!!

24. apr. 2010

Damenes aften...

På torsdag var jeg på damenes aften på Strømmen storsenter - i samarbeid med Agape brudesalong arrangerte de en skikkelig jentekveld med overraskelser, god mat, gode tilbud og moteshow... Vi fikk en gavepose når vi kom som var proppfull av prøver på alt mulig - og da mener jeg alt mulig - for det morsomste, rareste, beste (?) var vibrator med orgasmegaranti fra Kondommeriet :) Men masse kremer, sokker, armbånd, såper osv, samt gode tilbud var det også i posene - spennende...
Fra gaveposen...

Øverst: Utvalgte butikker hadde åpent denne kvelden - og på Accessorize kjøpte jeg denne søte pungen - sammen med litt penger skal den bli en koselig konfirmasjonsgave til en ung dame.... Litt morsommere å gi bort og få penger når den kommer i denne...

I midten: I gaveposen lå det også en kjempefin notatbok, og supersøte kort som viser den nye kolleksjonen til Lene Bjerre... Kortene var så søte at noen av dem skal få rammer og opp på veggen :)

Nederst: Jeg klipper av båndene som henger på innsiden av gensere og kjoler og som i utgangspunktet skal brukes til oppheng, og bruker de til kreative prosjekt i stedet... det samme med ekstra knapper som følger med...

Jeg fikk også kjøpt meg kjole - eller 3 faktisk - masse konfirmasjoner og dåp nå fremover... Denne er min absolutte favoritt - kjempesøt, og jeg gleder meg til å bruke den :)

Ha en strålende fin lørdag!!

23. apr. 2010

Utfordringer og gleder...

I midten av februar ble jeg mamma for første gang - fra å være 2 ble vi 3.
Vi var lykkelige - nurket jeg hadde båret på i 9 måneder var verdens skjønneste :) Denne reaksjonen var forventa, det var slik vi trodde det ville bli - men at jeg skulle bli så redd og bekymra var jeg egentlig uforberedt på. Snakk om å være med på en følelsesmessig berg-og-dalbane!! "Hva hadde vi gjort - vi kan jo ingenting om små babyer, og nå skal vi ha ham med oss hjem? Får han nok mat, har han vondt, hvorfor gråter han?" Heldigvis hadde vi mange dyktige jordmødre rundt oss på sykehuset som kunne fortelle oss at det var normalt å føle det slik etter fødselen - hvorfor har jeg da ikke blitt forberedt på det? Jaja, jeg vet det ihvertfall til neste gang... Ja for det blir en neste gang... :) Selv om jeg kan være sliten etter en natt med lite søvn, eller fortvilet over utrøstelig gråt, så overskygger gleden ved å ha barn dette... Når dådyrøynene ser opp på deg og han smiler og tar et godt tak rundt fingrenen dine, så smelter det et mammahjerte....

(PS: I går var jeg på damenes aften - hva som kom ut av det får du se senere...)

22. apr. 2010

For våre gjester...



Gjesterommet er pusset opp fra gulv til tak og dermed fikk vi det slik vi ville ha det - hvitt og romantisk...
Gjestene skal ha det så bra at de ikke har lyst til å dra :)
Skoene er de jeg hadde i bryllupet vårt - så fine at de ikke skal gjemmes bort... og gardinene er duken vi hadde i bryllupet - kjekt å kunne bruke den om igjen på en annen måte :)

21. apr. 2010

Glimt fra vårt kjøkken...

Det første jeg kjøpte til vårt kjøkken når vi flytta inn i huset, var denne lampen... hadde da sett på den leeenngge, og endelig ble den min :)
Søte muffins pynter opp med friske farger...


Mmm...


20. apr. 2010

Martemora's Hobbyshop

Nå har jeg opprettet Hobbyshopen min :) Her kan du foreløpig finne diverse smykker, men det vil forhåpentligvis komme andre ting også etterhvert, deriblant møbler...

Titt innom http://martemorashobbyshop.blogspot.com :)

19. apr. 2010

Dåp: Bordkort

I dag er Lillemann 2 måneder, så da er det 1 måned og 4 dager igjen til dåpen... :)

I dag ble også invitasjonene sendt...

Og slik tenkte jeg at "bordkortene" skulle se ut.... Synes de blir kjempefine!! Men det tar litt tid å skulle lage 35 slike (!) men det er moro da :)

Hjerter i lin hvor vi stryker på navnene, og fester blå bånd med perle etter at hjertene er fyllt med vatt...

18. apr. 2010

Min nye favorittfarge...

er mintgrønn...

I går var vi på en av mine favorittbutikker - nemlig Mols på Sandvika storsenter... De har så utrolig mye fint - og jeg kunne tenkt meg alt!!

De hadde også en del ting som gikk i mintgrønn, og det er jo, fant jeg ut, en veldig, veldig fin farge - og plutselig så jeg for meg hvordan soverommet vårt skal være når vi skal pusse det opp....

Jeg digger interiør-deja vû's :)

Hjem ble det ihvertfall med en metallboks fra Blomingville, og knaggrekke fra Ib laursen - mintgrønne....

16. apr. 2010

Flere fugler og ny inspirasjon...

Det ble 3 fugler tilslutt og jeg er veldig fornøyd :) Så da er det bare å finne frem fugleburet og "stæsje" det...

I går var jeg i butikken og fant helgekosen min :) Rom 1-2-3 og boka "Fra skrot til skrotter" - der var det kjempemange gode og enkle ideèr som jeg gleder meg til å prøve ut!! I tillegg lå Bonytt i postkassa når jeg kom hjem, så da er helgelektyren i boks :)


Nå skal jeg se Thomas og Harald gå 5-mila på ski - ler meg skakk av de gutta :)
God helg!!

15. apr. 2010

Hjemmelagd...



Så enkelt og så dekorativt og fint!
Hjertene har jeg lagd selv - og de er faktisk ganske enkle og lage (oppskriften kommer fra Tildas landsted)... Jeg har tatt inn greiner hvor "gåsungene" har begynt å komme ut... Tønna har jeg fått med meg hjemmefra - jeg er oppvokst på gård, og der er det mange skatter å finne :)
Benken har bare midlertidig tilholdssted her - når snøen er forsvunnet skal den få plass i hagen under kirsebærtreet - gleder meg!!

14. apr. 2010

Tilda-inspirasjon...

Endelig - i går fikk jeg satt meg ned ved symaskina... Jeg har flere Tilda-bøker og synes det er så mye nydelig der, kunne tenkt meg og lagd så mye! Men når man har en liten en på 7 uker er det han som er sjefen i huset... Og i mellom amming, bleieskift, klesvask og annet som hører med blir det ikke alltid prioritert å bruke tiden på hobbyrommet - men i går sov han lenge på dagen og da fikk jeg satt meg ned :) Det ble noen hjerter og en fugl... Skal lage flere fugler tenkte jeg, har nemlig et fuglebur som skal få komme til sin rett... :)

Ha en strålende "lille-lørdag" :)



13. apr. 2010

Morgenstund har gull i munn...

Ingenting er som å starte dagen med en kopp te... Mmm...
Ha en finfin dag!

12. apr. 2010

Vakre bilder...

Alle har vi steder hvor vi slapper mer av, hvor vi nyter å være, hvor vi finner ro...
Mitt sted er i trøndelag - i vakker natur, nært til både fjell og sjø, og total ro... Her kan jeg slappe av - og derfor har jeg tatt bilder derfra, som jeg har forstørret, fått i svart/hvitt, fremkallt og rammet inn... Bildene henger over sofaen vår og er en påminnelse om å stresse ned når det er hektiske dager...



Ta bilder av favorittstedene dine du og :)
Ha en fantastisk flott uke!!


11. apr. 2010

Med inspirasjonsguiden i Linneas hage...

Jeg synes det var genialt å lage en inspirasjonsguide til oss interiørelskere!! Å få masse tips til koselige steder rundt i Oslo, samt gode tilbud er jo fantastisk... så denne våren og sommeren skal guiden BRUKES, og jeg begynte i går hos Linnea's Hage i Nittedal :)

Etter besøket hos Linnea's Hage er jeg ikke lenger GreenGate-jomfru :)

Endelig fikk jeg også tak i både Kusmi tea bags kydret med sjokolade... Mmmm....
Og ikke minst fikk jeg tak i 2 stk blå Pip-krus - synes de er kjempeskjønne og ønsker meg flere!! På http://www.pipstudio.com/ kan du se mange flere herlige produkter :)


I tillegg kjøpte jeg 2 marmeladeglass fra Blomingville, samt 4 fine hylleknekter som etterhvert skal på noen hyller til stua - får vise frem dem senere :)
Hvor skal jeg neste gang mon tro?

10. apr. 2010

Perledilla...

I går kom det et tilbud fra Panduro hobby i posten - 25% på alt både i hovedkatalogen og vårkatalogen! Jeg lar meg ikke be to ganger når det byr seg slike muligheter :) Derfor ble det lagt inn en bestilling ja - Tilda-stoffer, andre ting jeg virkelig trenger :) og det ble også noen perler...
Har litt perledilla og har lagd og lager en del smykker... synes det er kjempemorsomt!! En del er også solgt til de som er interessert og det er jo hyggelig - at andre også synes at det jeg lager er fint :)
Skal legge ut flere smykke-bilder senere :)
Ha en flott lørdag i strålende solskinn - det er i hvertfall det her på østlandet...

9. apr. 2010

Min vakreste potteskjuler...


Jeg har tatt utfordringen fra Guttemamma om å vise frem min vakreste potteskjuler - og det er denne!! Fikk den av gode kollegaer :)

8. apr. 2010

Oppussing av barnerom..

Før lillemann kom til verden pusset vi opp det som ble rommet hans...

Dette er et bilde av rommet fra prospektet når vi kjøpte det - som du ser ble det gjort en del endringer..

Vi rev av panelet og la gipsplater på alle vegger og malte disse hvite. Taket ble også malt. Gulvet var det eneste som det ikke ble gjort noe med..
Barnesenga er et loppemarkedkupp som vi har malt hvit - dette skal være lesekroken og skal få mange flere puter etterhvert...
En vegg på rommet malte vi blå - det er jo et gutterom :)
Kommoden har vi fått tak i på "gis bort" på http://www.finn.no/ - den er malt i en mørkere blåfarge enn veggen, og har fått nye håndtak. Over kommoden skal det etterhvert komme en tallerkenhylle - bare mannen får laget den! - hvor alle barnebøkene skal få plass...

På rommet var det en krok hvor de forrige eierne hadde klesskap.. Vi byttet de ut med en skyvedørsgarderobe fra Ikea, og bygget den inn. Det ble kjempebra, og rommet ser mer helhetlig ut nå..

Tilda-boksen rommer sokkene til lillemann :)
Mannen var tidlig ute med å kjøpe Liverpool-drakt - trøye og shorts - hvor det foran på trøya står "My first Liverpool kit"... Jeg er ikke like fornøyd med det siden det finnes bedre fotball-lag.. men,men - den diskusjonen tar vi ikke her :)

6. apr. 2010

Hvilken dag er det i dag?

Når uka begynner på tirsdag kan dagene fort gå litt i surr - men da er det godt å vite at det er en dag mindre igjen til det blir helg!

5. apr. 2010

Påsken 2010 er straks historie..


















Dette er bilder fra påsken i fjor da vi var i trøndelag - fint vær men ingen snø, men da ble det grillturer til sjøen i stedet :)

Men da var påsken for i år straks over. Vi har kost oss med masse god mat, familiebesøk, påskegodter, trilleturer med lillegutt og hjemmekos :)

4. apr. 2010

Fra mitt hobbyrom..

I huset vårt er det mange rom, og enn så lenge trenger vi de ikke til barnerom :) så da kan de brukes til noe annet - jeg fikk hobbyrom, mannen fikk hjemmekino :)

Synes det er veldig praktisk å ha et rom hvor jeg kan ha symaskina og strykebrettet stående fremme hele tiden - samt at alle pågående prosjekter ikke trenger å pakkes bort hele tiden...

Gavebåndstativ er en nødvendighet :)

Inspirasjonen ligger fremme hele tiden...

Alle sysaker og nødvendigheter er oversiktlig og i umiddelbar nærhet..

Jeg har lagd en nålepute istedet for lokk på et Norgesglass!

Jeg er veldig glad i min Vince kjøpmannsdisk fra Home&Cottage - den har mange rom til oppbevaring av mine hobbysaker :)
Der ligger også alle interiørbladene lett tilgjengelig...